84

appartementen

6

verdiepingen

87

ondergrondse parkeerplaatsen

Een woonconcept
voor nu en
voor de toekomst

Beeld je eens in: je woont vlak bij het bruisende hart van de hoofdstad, omgeven door groen, in een lichtrijke en moderne woonomgeving. Te mooi om waar te zijn? Niet in Emerald Garden waar de beste troeven van de stad gecombineerd worden met toparchitectuur en rustgevende natuurlijke elementen. Hier kom je écht thuis.

Ukkel, op een steenworp van Brussel

Ukkel is niet alleen een van de grootste gemeentes in het Hoofdstedelijk Gewest, maar ook een van de meest groene in de regio. Het staat bekend om de afwisseling van historische villawijken en charmante dorpskernen.

Emerald Garden bouwt daar letterlijk op verder als mooie eyecatcher, waarin het groen van de omgeving volop wordt doorgetrokken. Met een tramhalte vlak voor de deur sta je bovendien in een oogwenk in het centrum van Brussel. Het project is zo volledig op maat van de stadsbewoner die toekomstgericht kijkt en voor wie mobiliteit, authenticiteit  en de integratie van natuurlijke elementen in de stad onontbeerlijk zijn.

Puur comfort
in een hedendaagse uitvoering

Emerald Garden omvat 84 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Zowat alle appartementen hebben één of meerdere terrassen, een ondergrondse berging en soms zelfs een aparte buitenberging. Bewoners kunnen gebruik maken van de ondergrondse parking en een fietsenstalling in twee niveau’s.

Vanuit de parking kom je met een lift aan in de zuidelijk georiënteerde binnentuin. Via verschillende tuinpaden wandel je naar de aparte ingangen.

De appartementen die grenzen aan de binnentuin hebben een eigen stukje groen.